بافر چیست؟

بافر چیست؟
بافر یک اسید ضعیف و نمک آن یا یک اسید قوی و نمک آن است. بافرها به مقاومت  شکمبه در برابر تغییر pH هنگام مصرف جیره هایی با کنسانتره بالا کمک می کنند همچنین آنها  سبب کاهش اسیدیته، افزایش نسبت استات به پروپیونات و سبب بهبود هضم الیاف می شوند. لذا این عمل سبب افزایش مصرف خوراك وبه دنبال آن افزایش تولید شیر و نیز چربی شیر می شود. بافرهای حقیقی از افزایش اسیدیته جلوگیری می کنند اما pH را از حد معینی بالاتر نمی برند. رایج ترین بافر موجود در ایران جوش شیرین است .