دسترسی به خوراک برای به حداکثر رساندن تولید شیر و مصرف ماده خشک ، گاوهای شیری معمولاً بصورت دسترسی آزاد تغذیه می شوند (یعنی کل روز به خوراک دسترسی دارند). برای مح...
بهترین راه حفظ سلامتی گوساله اطمینان از مصرف کافی IgG آغوز در چند ساعت اول زندگی است. پرورش گوساله ها در جایگاه با تراکم زیاد دام، می تواند یک محیط مطلوب برای بیماری های گوساله، جه...
پرورش تلیسه جز جدایی ناپذیر هر مزرعه گاو شیری است و مشخص شده است که بیش از 12 درصد از کل هزینه های مزرعه را تشکیل می دهد. برخی از مزارع گاو شیری در پرورش تلیسه کارآمدتر...
آیا اطلاعاتی در مورد کتوز در گله های شیری دارید؟اکثر گاوهای دوره انتقال (21 روز قبل از زایمان، 21 روز بعد از زایمان) بالانس منفی انرژی را تجربه می کنند به این دلیل که نیاز ان...
در دوران آبستنی گاو ، جفت گاو به طور موثری خون جنین را از خون مادر جدا می کند و از انتقال ایمنی به گوساله در رحم جلوگیری می کند. بنابراین ، گوساله کاملاً وابسته به جذب آنتی ب...
آیا با بیماری اسیدوز در گله های گاو شیری آشنا هستید؟اسیدوز یک بیماری در گاوهای شیری است که عملکرد آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. اسیدوز معمولاً به دلیل تولی...
آیا با بیماری ورم پستان در گله های گاو شیری آشنا هستید؟ورم پستان از عوامل بیماری زایی و مرگ و میر گاوهای شیری بالغ می باشد که موجب کاهش سود آوری برای دامداران می شود. ابتلا به ورم ...
هزینههای اقتصادی عفونتهای رحمی مرتبط با عدم باروری احتمال حذف بهعلت ناکامی در تلقیح، افت تولید شیر و هزینه درمان را افزایش میدهد. یک مورد التهاب رحم تقریباً هزینهای حدود...
گوساله ها تلاش می کنند بدون در نظر گرفتن دمای خارج از بدن ، دمای بدن را در یک محدوده دمای خاص به نام ناحیه گرمایی حفظ کنند. گوساله ها می توانند بدون صرف انرژی اضافی این...
گاوهای شیری به صورت کارآمد مواد مغذی ضروری را به شیر خود انتقال می دهند. هنگام که گاو زایمان می کند میزان بالایی از کلسیم از طریق آغوز دفع می شود و اگ...
بافر یک اسید ضعیف و نمک آن یا یک اسید قوی و نمک آن است. بافرها به مقاومت شکمبه در برابر تغییر pH هنگام مصرف جیره هایی با کنسانتره بالا کمک می کنند همچنین آنها سبب کاهش ...
مدیریت زایشگاه به چه دلیل از اهمیت بالایی برخوردار است؟در یک مزرعه گاو شیری، نزدیک به 50 درصد از تلیسه ها و 30 درصد از گاوها به کمک های مامایی نیاز دارند. نظارت های مداوم برای تشخی...