کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای مرغ گوشتی A
    کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای مرغ گوشتی A

کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای مرغ گوشتی A

بررسی اجمالی

مواد تشکیل دهنده کنسانتره دامیک :

مکمل ویتامینی، مکمل معدنی، متیونین،لیزین،ترئونین، دی ویا مونوکلسیم فسفات،کولین کلراید،بیکربنات سدیم، سبوس گندم ،آرد ذرت ،کربنات کلسیم ،آنزیم ...

مواد تشکیل دهنده کنسانتره دامیک :

مکمل ویتامینی، مکمل معدنی، متیونین،لیزین،ترئونین، دی ویا مونوکلسیم فسفات،کولین کلراید،بیکربنات سدیم، سبوس گندم ،آرد ذرت ،کربنات کلسیم ،آنزیم فیتاز، آنتی اکسیدان ،توکسین بایندر ،محرک رشد ،مولتی آنزیم و سایر  افزودنی های مجاز
* میزان فسفر و انرژی آزاد شده توسط آنزیم فیتاز در تعیین مواد مغذی کنسانتره در نظر گرفته شده است.
* بهترین تاریخ مصرف تا شش ماه پس از تولید می باشد.
تذکر: کنسانتره دامیک فاقد نمک بوده و می بایستی نمک  بر اساس شیرینی و شوری آب مرغداری و تجربه به جیره اضافه گردد.


آنالیز کنسانتره 5 درصد مرغ گوشتی
ترئونین0/40 %
سدیم0/53 %
فسفر قابل دسترس6/41 %
لیزین3/22 %
متیونین4/30 %
متیونین + سیستئین4/33 %
کلر0/96 %
کلسیم18/07 %

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید