مکمل توکسین بایندر توکس استاپ
مایکوتوکسینها، متابولیت های ثانویه با وزن مولکولی کم هستند که توسط طیف وسیعی از قارچها تولید و ترشح می شوند. این متابولیت های قارچی می توانند مواد خوراکی را بطور شدیدی دچار آلودگی نمایند. مبحث آلودگی های قارچی یکی از مسائل بسیار مهم در سطح بین المللی می باشد که این موضوع به ماهیت اختصاصی و اثرات عمیق مایکوتوکسین ها مربوط میشود. مشخص شده است که مایکوتوکسین های حاصل از برخی انواع قارچ ها، در حدود ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی را آلوده می کنند و خسارات ناشی از حضور این سموم در محصولات کشاورزی آلوده شده، میلیون ها دلار در سال برآورد شده است. مشخص گردیده که مایکوتوکسین ها می توانند باعث اختلالات گوارشی نظیر اسهال، استفراغ و جراحات روده شوند. همچنین آلودگی با سموم قارچی می تواند به ناهنجاری های کلیوی و نکروز سلولهای کبدی منجر گردد. نظر به اینکه مایکوتوکسینها می توانند سیستم ایمنی را تضعیف نمایند، لذا مصرف این ترکیبات، حساسیت حیوانات را در برابر بیماریهای عفونی حاصل از باکتری ها، ویروسها و سایر قارچها افزایش میدهد ...